Pages

Saturday, January 28, 2012

UMNO BERMASALAH BESAR... KENA SABOTAJ NGAN AHLI

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ


TPM: PANEL DISIPLIN UMNO HALUSI 'MAKNA SABOTAJ'

MUAR, 28 Jan: Jawatankuasa Disiplin Umno menimbang kemungkinan menambah bilangan anggotanya bagi membolehkan ia menubuhkan lebih banyak pasukan pemantau untuk menangani masalah disiplin, termasuk tindakan anggota men‘sabotaj’ parti sebelum Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).

Timbalan Perdana Menteri dan Timbalan Presiden Umno Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, beliau akan mengadakan perbincangan dengan Pengerusi Lembaga Disiplin Tan Sri Tengku Ahmad Rithauddeen Tengku Ismail mengenai perkara itu.

Saya akan berjumpa dengan Pengerusi Lembaga Disiplin tentang sama ada kita menambah ahli lembaga kerana adalah agak sukar untuk kita melakukan pemantauan dengan hanya satu pasukan sahaja, katanya kepada pemberita selepas mengunjungi Kampung Kebun Baru, Jementah hari ini.

Dipetik Bernama, beliau berkata Jawatankuasa Disiplin menimbang kemungkinan menambah keanggotaannya dengan melantik di kalangan anggota2 veteran Umno yang mempunyai masa.

Semalam, Perdana Menteri dan Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak berkata Jawatankuasa Disiplin parti akan digerakkan awal bagi memantau dan bertindak terhadap anggota parti yang melakukan perbuatan khianat terhadap parti.

Muhyiddin berkata, perbincangan dengan Lembaga Disiplin itu juga akan mendefinisikan dengan jelas makna dan perbuatan yang boleh dikategorikan sebagai men‘sabotaj’ parti sehingga menjejaskan kedudukan parti pada pilihan raya.

Ini, kata beliau... kelik DI SINI untuk seterusnya... HE HE HE PATUT LAAAA... AHLI ADA 3.5 JUTA... KOMPONEN BE END LAGI 3 JUTA AHLI... PENGUNDI LAYAK CUMA 7.5 JUTA.... UMNO BE END KETAG LUTUT NAK BUBAR PARLIMEN.... RUPANYA AHLI SENDIRI PUN DAH TAK MAU KAT UMNO.... PATUT LAAAA

NAJIB KELILING KAMPONG CUCI NAMA, UMNO BE END MENGGELUPOR KESAKITAN... HE HE HE PATUT LAAAAA

MAKNA NYA YANG TINGGAL DALAM UMNO TU ORANG2 BUTA YANG LAMPU STADIUM TAK MEMBERI MAKNA CAHAYA KEPADA MEREKA... HE HE HE

MASALAH BESAR TUUUUUUUUUU

No comments:

Post a Comment