Pages

Tuesday, January 31, 2012

DEWA PENYELAMAT KATA ROSMAH TAK ‘BELANJA SAKAN’...


 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
ROSMAH TAK BELANJA SAKAN

Pengerusi Festival Fesyen Islam (IIF) Raja Rezza Shah yang turut bersama dalam rombongan lawatan isteri Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak ketika membeli-belah di butik pereka Australia berkata, Datin Seri Rosmah Mansor tidak berbelanja sakan seperti yang didakwa.

Menjawab soalan yang dikemukakan oleh Malaysiakini, Datuk Raja Rezza berkata 61 helai pakaian yang dibeli di pusat membeli-belah Carl Kapp di Paddington, Sydney, Australia, baru2 ini sebenarnya adalah stok atau bekalan untuk sebuah kedainya di London.

Ditanya jika pakaian berkenaan termasuk pembelian daripada Rosmah, Raja Rezza berkata: Ya, ini adalah stok bagi kedai saya di London yang akan menjadi platform kepada pereka daripada pelbagai latar bangsa dan agama dari seluruh dunia.

Sumber KLIK DI SINI

HA HA HA ... AKU DAH KATA... BIK MAMA TAK SHOPPING... APA LA MAT SALLEH AUSTRALIA DI DENGKI SANGAT NGAN DIA.... HERAN SUNGGUH....


MACAM CINCIN DULU LA... CINCIN TU MAI MELAWAT MALAYSIA JE... HE HE HE YANG PELIK TU... APASAL BUNYI SIMPANAN DARI KECIL TUUUUU... 

MACAM2 BENDA LAWAK KAT MALAYSIA SEKARANG NI... YANG DEDAH SKANDAL KENA SAMAN... YANG BUAT SKANDAL BERAMAL UMRAH DAN BERCUTI... HE HE HETAUTAN CERITA:
1. AKHBAR AUSTRALIA: ROSMAH BELANJA RM325,000 DI SYDNEY


2. AKHBAR AUSTRALIA: LAPOR ROSMAH 'BERBELANJA BESAR'


3. SYDNEY MORNING HERALD PERTAHANKAN DAKWAAN ATAS ROSMAH

No comments:

Post a Comment