Pages

Sunday, January 29, 2012

HEBAT!!! HASSAN ALI ADA RAHSIA PEMIMPIN PR


 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِHEBAT!!! HASSAN ALI ADA RAHSIA PEMIMPIN PR

SHAH ALAM - Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr. Hasan Mohamed Ali menggesa Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali membuat laporan polis dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sekiranya mempunyai bukti penyelewengan dan salah laku melibatkan beliau.

Menurutnya, beliau sendiri tidak mengetahui bentuk penyelewengan yang didakwa Azmin sebagai rahsia yang kini berada dalam tangan Pakatan Rakyat (PR).

Sebaliknya, Hasan mendedahkan beliau juga mempunyai bukti2 kukuh berhubung salah laku pemimpin PR, menerusi pemberi maklumat dalam gabungan tersebut.

Bukan niat saya untuk mengaibkan sesiapa, tetapi andainya saya ditolak ke dinding, barangkali maklumat2 tersebut boleh dijadikan senjata ampuh mempertahankan diri.

Ini kerana sesetengah daripada maklumat tersebut boleh mengundang keaiban kepada individu dan parti, kata beliau dalam wawancara eksklusif bersama Sinar Harian.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai dakwaan Azmin mempunyai rahsia berkaitannya dan akan dedahkan kepada rakyat sekiranya Hasan terus menyerang kepimpinan PR.

Hasan berkata, sebagai ahli politik, beliau tidak mampu mempetahankan diri daripada serangan dan fitnah kerana ia perkara biasa dalam dunia politik.
 CERITA SELANJUTNYA KLIK DI SINI

HA HA HA HA ... AWAT LA BENGONG SANGAT ORANG TUA NI…. KALAU GILA TALAK… RAYU LA… TEMPOH ADA 30 HARI… KALAU NAK JADI MUSUH… KITA TAK HERAN KAT HANG…. RAYU UNTUK RUJUK KEMBALI KE PAS, BUKAN JAWATAN EKSKO… JAWATAN TU KETENTUAN PAS KEPADA YANG BERAKHLAK… SEKURANG2NYA TAHU MENGHORMATI JEMAAH.

KALAU HANG PERASAN HEBAT SANGAT… HANG BUKA RAHSIA TU… BIAR SEMUA ORANG KENA… AKU AMAT PANTANG KALAU ADA RAHSIA NAK TUTUP2 PULA… SYUBHAT TU WAHAI PUJAWANG IMR OI…..

ORANG2 TAU MENGATAKAN ‘ANJING TAK MAKAN TAHI, MENGHIDU IA’, AKHLAK PUJAWANG 3 IN ONE, ISLAM, MELAYU & RAJA… AQIDAH TRINITI ALA HASSAN ALI YANG DISOKONG OLEH MUFTI HARUS SANA SINI… HE HE HE

HANG KENA TAU LA… HANG DI PECAT KERANA AKHLAK HANG MENINGGALKAN JEMAAH. KEPUTUSAN JEMAAH YANG HANG TAK SETUJU, HORMATI LAH KEPUTUSAN KOLEKTIF… RASULULLAH PUN MENERIMA KEPUTUSAN KOLEKTIF KECUALI WAHYU. NAMPAK SANGAT YANG SEBENARNYA HANG JAHIL AGAMA…..
HASSAN.. HASSAN… AKU SEBENARNYA DAH MALAS NAK BELASAH HANG NI… HANG DAH BENGONG SANGAT DAH… TERASUK DENGAN PUJIAN YANG MEMBODOHKAN HANG… BAIK HANG DUDUK DIAM2.. ITU LEBIH BAIK…


No comments:

Post a Comment