Pages

Saturday, January 28, 2012

PENGELUAR FILEM SEX BELUM BERTAUBAT : NAK TABUR FITNAH LAGI


 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
KUALA LUMPUR 27 Jan: KEADILAN menegaskan rakyat tetap tidak akan percaya terhadap video fitnah terbaru yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata Ketua Penerangan KEADILAN, Dr Muhammad Nur Manuty.
Beliau mengulas dakwaan salah seorang ‘Trio Datuk T’, Datuk Shuib Lazim yang mendakwa terdapat satu lagi video yang dikaitkan dengan ketua pembangkang itu.

Menurut Muhammad Nur, video fitnah tersebut tidak berkesan untuk menjatuhkan kredibiliti Anwar, malah terdapat kajian menunjukkan majoriti rakyat di negara ini tidak mempercayainya.

Masyarakat tidak percaya dengan video ini. Janganlah buat kerja tidak berfaedah di sisi Islam. Islam mahukan umatnya mengamalkan kehidupan aman dan bukannya kerja jahat sebegini, katanya kepada Keadilandaily.1 comment:

  1. Siapa yang nak percaya si "trio" tu..??. Mereka sengaja nak ambil kesempatan diair yang keruh.....!! . Dari mula DSAI dijatuhkan dan diberi aib, kami tidak percaya pun dengan fitnah2 tu. Kami tetap percaya DSAi berada ditempat yang benar....

    ReplyDelete