Pages

Friday, October 12, 2012

SOROS YANG NAK JUMPA SAYA : NAJIB


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِPM: TIADA SALAHNYA SAYA JUMPA SOROS

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengesahkan bahawa beliau bertemu dengan jutawan George Soros di New York dua tahun lalu.

Najib menegaskan pertemuan di Manhattan itu diadakan “atas permintaan dia” - yang pernah didakwa sebagai penyangak mata wang sewaktu krisis ekonomi Asia pada 1997.

“Ya, saya jumpa atas permintaan dia (Soros), dan selepas Tun Mahathir pun jumpa George Soros. Saya anggap itu tidak ada masalah, bagi saya nak jumpa George Soros.

“Yang penting apa yang dibincangkan. Jadi kita tak bincang nak menjatuhkan kerajaan atau mendapatkan kewangan dan sebagainya. Ia adalah kunjungan hormat yang biasa,” katanya selepas diminta pemberita untuk mengesahkan pertemuan itu.

Ditanya apa yang dibincangkan dalam pertemuan tersebut, Najib yang juga pengerusi BN berkata: “Ia adalah pertemuan antara dua pihak, ia adalah kunjungan hormat”.

*** pihak ke 3 tu syaitan yang dikenali lah kot

“Tidak ada salah, tidak ada niat jahat, dan tidak ada perkara yang perlu dibimbangi,” katanya lagi.

Ditanya sama beliau menasihat Soros jangan membiayai kepada “kerajaan boneka”, Najib berkata: “Kami tidak bercakap mengenai perkara itu dan beliau tidak menyentuh mengenai perkara tersebut.

“Saya berjumpa dengannya kerana beliau mahu bertemu dengan saya. 

“Dan hakikatnya Tun Mahathir bertemu dengan beliau sebelum ini. Tak ada salah,” katanya sambil menegaskan pertemuan tersebut adalah kunjungan hormat dan tidak ada masalah mengenainya. sumber


NAJIB DAH TERKANTOI SANGGUP TUDUH SOROS PULAK TERHEGEH2 NAK JUMPA NAJIB PADAHAL NAJIB YG TERHEGEH2 NAK JUMPA SOROS.

AKU MEMANG PERCAYA YANG SOROS YANG NAK JUMPA DIA… YAHUDI YANG TERHEGEH2… TAK CAYA MAHADEY KUTTI… MAHADEY KUTTI LA TOK GURU DIA….

DAH JADI ADAT PI EM MALAYSIA KOT… KENA JUMPA SOROS DAN JUMPA POP BESAR DI VATICAN CITY…No comments:

Post a Comment