Pages

Thursday, August 4, 2016

Sendiri Tanda Tangani, Sendiri Khianat... Biasa Buat Si Kafir Guan Eng...


Kandungan Perjanjian PAS & DAP

Kami pemimpin tertinggi dalam PAS dan DAP menegaskan bahawa kerjasama dalam Pakatan Rakyat adalah berteraskan kepada dasar bersama atau manifesto Pakatan Rakyat yang mengikut konsep Negara Berkebajikan PAS dan Perjuangan Adil Untuk Semua mengikut Perlembagaan Malaysia Oleh DAP. PAS berhak memperjuangkan aqidah dan konsep Negara Islam secara sendiri. DAP juga berhak memperjuangkan Negara Berpelembagaan Parlimen yang tidak sehaluan dengan konsep Negara Islam.


Perbezaan antara PAS dan DAP hanya setakat 5% sedangkan kami bersetuju 95% untuk menegakkan kebebasan, keadilan, kebenaran, intergriti dan demokrasi untuk semua.Oleh itu, Manifesto Pakatan Rakyat adalah berteraskan dasar bersama yang dipersetujui oleh ketiga-tiga parti yang tidak menindas atau menolak hak mana-mana bangsa, agama ataupun jantina.

Marilah kita bersatu melawan kemungkaran dan amalan rasuah BN yang merupakan masalah terbesar dalam negara yang berlarutan lebih 50 tahun

Kami merayu rakyat Malaysia sokonglah Pakatan Rakyat pada 5hb Mei 2011

Tengok bulan pangkah bulan.


Tengok mata pangkah mata.

Tengok roket pangkah roket.

Selamatkan Malaysia
Dato Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi bin Awang                   

Presiden PAS                                                                           

Lim Guan Eng
Setiausaha Agung DAP
--------------------------------------------------------------------


Persetujuan dicapai dan dimunkiri sendiri oleh Lim Guan Eng dan kuncu2nya dari DAP termasuk bapanya yang siap menghasut kaum Cina bangun halang hudud...

Y
ang pelik lagi gila babi... yang ngaku Islam, duduk berjuang, menikmati nikmat melalui PAS, lari keluar PAS juga menolak hudud... Apakah ini demi sebab nak jadi khadam abdi DAP???

Apa perjuangan PAN sebenarnya kalau bukan demi PEGHUT???

No comments:

Post a Comment