Pages

Monday, September 3, 2012

TUN MAHADEY KUTTI RUJUK KITAB SACRED SECRETS : FREEMASON PUNYA


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
“BETTER THE DEVIL YOU KNOW THAN THE ANGEL YOU DON’T” 

Ayat tersebut bukannya dari Pepatah Bahasa Ingeris.. sepertimana yang dikatakan oleh cai2 bengong mempertahankan kata2 ucapan Tun Madet Kutti… Tetapi ayat ini terdapat di dalam kitab Freemason..

Agama Islam dan Kristian amat mengetahui akan Makaikat sebagai Makhluk suci Ciptaan Allah s.w.t

Ianya tercatat di dalam ke-empat2 kitab suci ( Tauroh, Dzabur, Injil dan Al-Quran ) yang telah diturunkan oleh Allah kepada Para Rasulnya..

Tentang Malaikat ini tiada percanggahan di dalam kesemua kitab2..

Malaikat ini hanya patuh dengan segala titah perintah Allah, tiada ia derhaka dan tidak pula melakukan sebarang kesilapan..

Tiada mereka Alpa sedikit pun, segala tanggung jawab yg telah diamanahkan Allah ke atas mereka dilaksanakan dgn penuh cermat dan tepat tidak pernah terlewat atau terawal walaupun beberapa milisecond.. ketepatan yg tiada taranya..!!

Golongan Freemason yg anti kepada agama serta menyembah Dajjal akan sentiasa mempengaruhi umat manusia agar menolak kesucian Malaikat yang menjadi tentera2 Allah ini... 

Mereka akan sedaya upaya mengajak manusia memuja dan memuji Syaitan..

Justeru itu mereka akan menghasut umat manusia dengan mengatakan bahawa para malaikat bukannya makhluk yg suci dan mereka juga banyak melakukan kesilapan.

Kata2 ini digunakan oleh golongan Freemason dan tercatat dalam kitab Freemason..!! 

Dengan izin  Teuku Zacharyah IskandarNo comments:

Post a Comment