Pages

Tuesday, August 28, 2012

SYAITUN MAHATHIR : SAYA TOLAK HUDUD PAS, MANA HUDUD UMNO????

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ22 TAHUN HANG MEMERINTAH SEBAGAI FIRAUN @ DIKTATOR… MANA HUDUD UMNO????? HANG BERLAKON HEBAT DIPENTAS DUNIA SEBAGAI PEJUANG ISLAM, DINEGARA SENDIRI HANG SERUPA ASSAD SYRIA JE… MEMBUNUH ULAMA, MENAHAN PEJUANG2 ISLAM, MENDERA ANAK2 MEMALI, BALU2…. ADA HANG INGAT????

ASY SYAITUN MAHADEY KUTTI SEMAKIN HARI SEMAKIN NYANYUK DAN SERABAI MINDA DIA… DIA DI SERANG SAKIT MENTAL YANG TERAMAT KERANA RISAUKAN ANAKNYA AKAN KALAH DALAM MENGUASAI KEDAH SELEPAS PRU13….

KERISAUAN BELIAU DAPAT DILIHAT DENGAN KOMEN2 TAK MASUK AKAL OLEH MEREKA YANG MENGERTI AGAMA… DIA TAK SABAR MELIHAT NAJIB SEMAKIN TERDESAK DAN TERSEPIT… LALU DIA MENGAMBIL LANGKAH MENYERANG PR SEOLAH-OLAH DIA MASIH PRESIDEN UMNO… HE HE HE

NAMUN TIADA SEORANG ULAMA SUUK @ UPAHAN YANG BERANI MENGOMEN….

ADAKAH MEREKA TAKUT KAN ASY SYAITUN ATAU PERIUK MEREKA TAK BERASAP?????

INI KENA TANYA MEREKA YANG BERLONGGOK DALAM KAIN BIK MAMA SEPERTI MAJLIS FATWA KEBANGSAAN, MUFTI DALAM PETI, RATU @ MODEL BUSANA MASHITAH YANG PERNAH MENGHALALKAN ZINA 4 TAHUN LEPAS, JAMIL KHIAGG TUIH TUIH YANG DARI TENTERA MENJADI BACUL… DAN LAIN2….

APA KORANG NAK JAWAB NANTI DEPAN ALLAH??? APA??? KORANG TAK MAMPUS???? KORANG TUNGGU LAAA.....

Petikan wawancara :
Utama Nasional Politik Edisi Semasa Bisnes Global Hiburan Sukan Karya Wawancara Arkib Laman Web Politik

Saya tolak hudud Pas, bukan hudud Islam
Oleh: 
Tarikh: August 28, 2012

KUALA LUMPUR - Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata beliau tidak pernah menolak pelaksanaan hukum hudud sepertimana yang terkandung dalam Islam, sebaliknya menolak hukum hudud yang akan dilaksanakan oleh Pas.

Saya tolak hudud Pas, saya tidak pernah kata saya tolak hudud Islam. Kita kena bezakan antara dua ini... lain langsung, katanya kepada pemberita ketika ditemui pada majlis Anugerah Inovasi Perdana Menteri di Institut Jantung Negara (IJN) di sini hari ini.

Beliau berkata hukum hudud yang mahu dilaksanakan oleh parti pembangkang itu mirip kepada hukuman yang lebih berat dan tiada di dalam al-Quran.
1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete