Pages

Sunday, October 23, 2011

HIMPUN ANTI MURTAD : IKHLAS KE MEREKA????
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
HIMPUNAN ANTI MURTAD : IKHLAS KE MEREKA???


Setelah himpunan anjuran NGO (???) tidak mendapat sambutan dari PAS dan UMNO sendiri telah mengecewakan mereka yang berIMAN (???) kerana ingin berdemo menunjukkan kebimbangan kes MURTAD yang berleluasa.....


Persoalannya kita sendiri telah mendapat laporan yang mengatakan isu MURTAD itu sendiri tidak mendapat sokongan KERAJAAN UMNO/BE END kerana telah meluluskan 135 permohonan MURTAD dari jumlah 863 permohonan.....
KELIK DI SINI : Permohonan murtad 135 dari 853 diluluskan


Apabila Dato Seri Chua Soi Lek dan Timbalan Presiden MCA mengatakan ingin keluar dari Barisan Nasional seandinya UMNO melaksanakan Undang-undang Islam, dengan sendirinya menimbulkan suara-suara sumbang pemimping UmNo menyuarakan suara-suara yang boleh membatalkan aqidah mereka.

Tindakan Tan Sri Muhyiddin telah mengatakan dengan sewenang-wenangnya mengatakan Hudud Tidak Sesuai.

Apabila ada seorang wanita dalam facebook yang menggelarkan dirinya dengan nama Sitt Al-Wuzara menghina Islam dengan gambar-gambar lucah... Memorandum dihantar kepada Jakim, malangnya JAKIM TIDAK MAHU MENERIMANYA.... KENAPA?????
KELIK DISINI : JAKIM menolak memorandum terhadap Sitt Al-Wuzara

Pada 4 - 9 haribulan Jun, 2011 yang lalu, Kerajaan Negeri Terengganu menganjurkan Karnival Sukan Pantai & Kebudayaan di Pantai Tanjing Gelam, Mengabang, DUN Telipot, Parlimen Kuala Nerus, Adakah PROGRAM DANGDUT seperti ini tidak Membawa KEMAKSIATAN????? 


Sumber Video : www.buletinonline.net

Kalau tidak membawa keMAKSIATan, bermakna ianya memBAWA KEIMANAN?????Dalam banyak-banyak hal, kemana NGO yang menganjurkan HIMPUN ni berselimut????
Kemana kah mereka menghilangkan diri mereka???? Adakah mereka juga sebok membaca yaasin dan solat hajat????? Munkin ini himpun anti murtad juga kot?????Kemana pula Alim Ulama UMNO selama ni menyorok???? Kenapa Mashitah Ibrahim mempersendakan HUDUD, HIMPUN TAK KELIHATAN?????Kehidupan sosial yang terlampau juga mengundang kerosakan aqidah, adakah mereka tidak menyedarinya?????

Kenapa Rentangan Banner Menyokong Judi terbentang... Mereka tidak berhimpun??????  
APAKAH MAKSUD DAN TUJUAN SEBENAR HIMPUN DIADA KAN???????? ANTI MURTAD ATAU MEMPUNYAI AGENDA LAIN YANG TERSEMBUNYI??????

Entah laaaaaa 

No comments:

Post a Comment